PARTICULIER

Filterapparaat

Moccamaster... het koffiezetapparaat voor de rest van je dagen... Wil je professionele kwaliteit voor bij je thuis, dan moet je de moccamaster in huis halen. Die zet voor jou de lekkerste koffie omdat zowel de filtratietijd als de temperatuur optimaal zijn. In een zestal minuten heb je 1,25 liter heerlijk warme koffie. Indien je de koffie maakt met gefilterd water van Brita dan is je toestel haast onderhoudsvrij en krijg je die haast nooit meer stuk.

Getuigenis van mevrouw: machine dateert van 1967 en maakt nog elke dag koffie...
Meer info? Zie acties

Espressomachines

'Jura' staat voor de combinatie van Zwitserse techniek en een strak design en dit resulteert in een espressomachine waarmee je jarenlang kan genieten van een perfect gezette espresso, cappuccino of latte macchiato. De verschillende ‘Key-technologies’ maken de Jura-machine tot een knap stukje techniek waarmee je uit elke kwaliteitsvolle koffiemelange het beste resultaat in je kopje kan toveren. Om de Jura-machines tot een echt milieuvriendelijke machine te maken, zijn alle machines bovendien uitgerust met een zero-energie modus, die zo onnodig stroomverbruik vermijdt. De koffiedikresten kan je gemakkelijk composteren of als meststof voor je sierplanten gebruiken.

Voor meer info: www.be.jura.com

Koffiezetten wordt een feest

Weet je echt niet welk toestel voor jou het meest geschikt is.... Geen probleem. Kom gerust eens langs in onze winkel en probeer enkele demotoestellen zodat je overtuigd bent welk toestel het best bij jouw behoeften past. Niet zomaar met de doos onder je arm vertrekken...

Alle toestellen die door ons verkocht worden, worden samen met de klant geprogrammeerd op wens van de klant en terwijl wordt ook nog een korte uitleg gegeven. Zo kan de klant thuis onmiddellijk genieten van een lekkere verse koffie zonder eerst heel de gebruiksaanwijzingen te moeten doornemen.

Service na verkoop

Indien er na aankoop iets verkeerd zou gaan met de machine kan de klant ze bij ons binnenbrengen voor herstel. Eerst wordt door ons nagekeken of wij het niet kunnen oplossen en pas dan gaan de machines naar de technische dienst van Jura of Moccamaster. Onze ervaring leert dat machines die regelmatig en goed onderhouden worden meestal zeer weinig of geen problemen krijgen. Daarom dringen wij erop aan bij onze klanten om de reinigings- en ontkalkingsprocedures nauwgezet te volgen en nog liefst raden we het gebruik van de Claris filter voor de Jura of de Britafilter voor de Moccamaster aan. Wij zien dit als een ‘omnium-verzekering’ voor je machine.

BEDRIJVEN & HORECAZAKEN

Voor bedrijven en horecazaken wordt eerst en vooral gezocht naar wat de juiste behoeften zijn van de desbetreffende zaak. Zoeken jullie een espressomachine, een automaat, een filterapparaat…. Voor alle soorten machines hebben we onze partners waar we mee nauw samenwerken.

Terug