KOFFIE

Onze zorgvuldig geselecteerde en ambachtelijk gebrande koffies kunnen worden afgehaald bij ons in de winkel.

De verpakkingen variëren volgens de soort.

Zondagmorgen gemalen: 250 gr • bonen 1000 gr en  500 gr
Super extra gemalen: 500 gr • bonen 1000 gr en 500 gr
Dessert gemalen: 500 gr
Mokka gemalen: 500 gr • bonen 500 gr

Zie acties

WIJNEN

Wij bieden een assortiment heerlijke wijnen aan eerlijke prijzen. Onze wijnen worden ingevoerd via een vaste tussenpersoon die tevens ook eigenaar is van een domein in Bordeaux. Zo staan wij garant voor een zeer goede verhouding van prijs en kwaliteit. We gaan er ook prat op dat je zeker niets van ons assortiment in een warenhuis zal aantreffen. Ons aanbod uit de Languedoc / Roussillon heeft een aantal zeer betaalbare kwaliteits wijntjes die van uw feest of BBQ een geslaagd event kunnen maken zonder een al te grote hap uit uw geldbeugel weg te graaien. Voor wie bubbels verkiest hebben we ook zeer lekkere Cava, Procecco en Champagne. Voor feestjes kunnen wij ook glazen uitlenen.                                                                                                 Zie acties

 

DELICATESSEN

Heerlijke koekjes en pralines, knabbels voor bij de aperitief, de artisanale producten van ‘Handsaeme foie gras’, olijven, confituren, honing, choco… dit is maar een greep uit al het lekkers dat je kan terugvinden in onze winkel.

GESCHENKMANDEN

Voor iedere gelegenheid kunnen wij een geschenkmand vullen op maat van de klant en voor ieder budget. Wil je enkel koffie met koekjes of mag er ook gerust een flesje wijn bij… wij maken alles op verzoek van de klant.

Op verzoek kunnen wij ook het geschenk leveren aan de gelukkige tegen een kleine meerprijs. Het is altijd handig om de pakketten op voorhand te bestellen.

HORECAPRODUCTEN

Wij hebben ook een groot assortiment producten die bij de koffie passen zoals koekjes, chocolade, melk, suiker… Voor onze individueel verpakte koekjes werken we heel nauw samen met Portion Pack die de merken Cocachoc en Elite vedelen. We hebben ook heel regelmatig mooie aanbiedingen van Anna Faggio, een koekjes- en chocolade producent uit Beringen. Andere producten zoals chips Croky, soepen Royco en biscuit Soubry, Zwan en Bifi, Breughel worst, snoepjes Ameel Candy World, Lipton thee, enz kan je ook bij ons verkrijgen.

BRITA WATERFILTERSYSTEMEN

Een lekkere koffie kan je pas zetten als je zuiver water hebt. Met de BRITA waterfilters kan je het kraantjeswater zuiveren van alle overtollige kalk en andere onzuiverheden zodat je het meest geschikte water hebt om je koffie mee te zetten. Het beschermt ook meteen je machine tegen kalkaanslag. Je kan met dit water ook aan de slag om te koken en om van te drinken.

Zie acties...

BETALING

Bij afhaling of levering worden alle producten contant betaald. Dit kan bij afhaling ook met bancontact.

Terug